WIE BEN IK

 

Welkom,

Ik ben Marianne Grooten.
Ik nodig U graag uit om een kijkje te nemen op deze website.

Naast het werk in mijn praktijk, ben ik twee dagen in het voortgezet onderwijs als docente levensbeschouwelijke- en kunstzinnige vorming werkzaam. In het jaar 2000 ben ik gestart aan de hbo- docentenopleiding Beeldende Kunst en Vormgeving. Na afronding van deze opleiding ben ik gestart in het voortgezet onderwijs als docente levensbeschouwelijke- en kunstzinnige vorming. Tegelijkertijd heb ik deeltijd de hbo-docentenopleiding Pedagogiek/Psychologie gevolgd en afgerond.
Door een opstapeling van diverse levenservaringen en een daarmee hand in hand gaande ‘bewustwording’, ging mijn interesse naar ‘Wie ben ik’, ‘Wie zijn wij’ steeds verder.
Na een lang coachingstraject en verschillende therapievormen, besloot ik op zoek te gaan naar het voor mij nog ‘ontbrekende stukje’. Lang heb ik echter niet hoeven zoeken. Al vrij snel kwam de beroepsopleiding tot Wellnesscoach op mijn pad. Deze opleiding heb ik als een waar genot ervaren. Naast het in elkaar vallen van de laatste persoonlijke puzzelstukjes, de theoretische en praktische verrijking, voelde deze opleiding als ‘thuis komen’. Ik kon mij volkomen vinden in hun visie op de mens, maar zeer zeker ook in de handelswijze waarmee ze de mens proberen verder te helpen, te begeleiden, bewust maken of juist doorverwijzen.
Na het behalen van het diploma ‘Wellnesscoach’, heb ik ter aanvulling nog enkele korte opleidingen en cursussen gevolgd:

– nieuwetijdskindercoaching & therapie
– dyslexie en dyscalculie -begeleiding m.b.v de Matrix-methode
– aromatherapie
– magnetiseren
– voetreflexologie

Met de kennis en ervaringen uit het bovengenoemde en natuurlijk de nodige passie en enthousiasme, verwelkom ik U binnen praktijk Bodhi!