KRUIDENSTEMPEL MASSAGE

Beleef met de kruidenstempel massage de exotische betovering voor alle zintuigen! Laat je meevoeren naar een kruidentuin en adem zintuigprikkelende geuren in.

De kruidenstempelmassage komt oorspronkelijk uit het oosten. Het is een dieptemassage die wordt uitgevoerd met kruidenbundels die zijn opgewarmd in een warme neutrale olie. De bundels bestaan uit ontspannende, activerende, ontstekingsremmende en reinigende kruiden, die een helende werking hebben. Het effect van deze massagevorm is erg groot.
De warmte van een kruidenstempelmassage activeert de doorbloeding. Elke graad meer dan onze lichaamstemperatuur, verhoogt de stofwisseling met 15 %. De bloedvaten verwijden zich, de huid wordt intensiever doorbloed. De lymfebanen, die onder de huid liggen, worden gestimuleerd waardoor het lichaam beter kan worden gereinigd. Je lichaam wordt aangezet om beter te functioneren en tegelijkertijd tot rust gebracht.
Kruidenstempelmassage is een massage om u vrij te maken van stress en dagelijkse spanningen. Een wegwijzer naar innerlijke balans en ontspanning.
De kruidenstempelmassage heeft een gezonde uitwerking op spieren en gewrichten. Het brengt verlichting bij vormen van reuma, jicht en spierpijn.