Coaching

Uit eigen ervaring heb ik geleerd dat pure klachtenbestrijding – of juist alleen maar praten – niet altijd effectief is. Daarom streef ik er binnen mijn praktijk naar om mensen zoveel mogelijk te helpen door de bron van een probleem of klacht aan te pakken. Dit kan op een ander niveau liggen dan de klacht waar iemand in eerste instantie mee geholpen wil worden.

In een eerste gesprek – intake – maken we kennis en stellen we het probleem via de coachvraag helder. Vervolgens stellen we een einddoel vast, een doel waar we tijdens de sessie(s) naar toe gaan werken.

”Soms zie je jezelf net iets scherper door de ogen en spiegeling van de ander”

Tijdens de coaching sessies gaan we kijken naar jou zelfbeeld. Hoe zie jij jezelf? Waar sta je? Ook gaan we op zoek naar je overtuigingen en principes. Naar gedragingen en patronen die je niet langer meer dienen. Hoe wil jij je voelen? Waar wil jij naartoe? En wat staat je tot nu toe in de weg om dit te verwezenlijken?

Oils & Crystals

Zowel edelstenen als 100% zuivere etherische oliën hebben een energetische trilling die je welbevinden op alle niveaus positief kan beïnvloeden. Ter ondersteuning van je proces kunnen we uittesten welke etherische oliën en/of edelstenen voor jou op dit moment het meest passend en effectief zijn. Op maat kan er vervolgens een mooi sieraad gemaakt worden met deze edelstenen en/of stellen we een etherische blend samen.

Meer info

Zonder beweging geen vooruitgang

Wanneer we blijven doen wat we altijd al deden, blijven we dezelfde uitkomst krijgen. Als je voelt dat je niet gelukkig bent of steeds vastloopt op dezelfde punten is het wellicht goed om samen met een coach je leven en daarin specifieke cases tegen het licht te houden. Binnen mijn praktijk heb ik van cliënten dikwijls teruggekregen dat ze tijdens het eerste gesprek een gevoel van erkenning en thuiskomen ervoeren. Het eerste dominosteentje werd door deze stap aangetikt, met een transformatieve stroomversnelling tot gevolg. Voel jij ook dat het tijd is voor beweging?

Tot de mogelijkheden behoren:
  • Intake 60-90 minuten €50
  • Individuele losse sessies €60 p/u
  • Individuele sessies wandelend, in de vrije natuur €60 p/u
Ja, ik wil coaching

Dit zeggen cliënten

Wat een fijne plek

Wat een fijne plek! Voor mij de eerste keer dat ik bij je kwam Marianne, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Maud

Geweldige ervaring

De 1e keer een ontspanning massage gehad, geweldig, zalig en in een mooie en rustige omgeving. Zeker de moeite waard en zal zeker nog terug komen.

Marina

Direct merkbaar verschil

Dank je wel voor de behandeling gisteren. Ik was er heel hard aan toe na je vakantie! En vandaag merk ik het verschil al direct!

Simone