Down to Earth Retreat

Epen (Limburg)

4 dagen

Prijs: € 499

Even weg van alles….. Dit retreat bied je een rustige en serene omgeving waar alle ingrediënten aanwezig zijn om jezelf te ‘voeden’. Met een mooi uitgebalanceerd programma waarbij we zowel het mentale lichaam, evenals het fysieke, emotionele en energetische lichaam liefdevol ‘aanraken’. Marianne en Anna laten je gedurende 6 dagen ervaren hoe vreugde en groeien hand in hand kunnen gaan. Ze nemen je mee naar een krachtplek in de mooie bergen van Malaga; hier kun je genieten van de rust, stilte, natuur, adembenemende vergezichten, natuurbaden, watervallen en heerlijk eten en drinken verzorgt door een privé chef.

Bekijk programma

Retreat programma

Het programma bestaat uit een hike met picknick, een yoga sessie, cacao bliss & soundhealing, geleide meditatie, massage en energiewerk, een tention & trauma release sessie en een adem & ontspanning sessie. Uiteraard horen er bij dit retreat ook voldoende momenten in rust en stilte voor jezelf, in deze tijd kun je naar eigen behoefte gebruik maken van het zwembad, ligweide, rustplekken en jacuzzi. Ook is er een auto aanwezig, mocht je hiervan gebruik willen maken. Het verblijf is een prachtige boetiek villa waar je een twinkamer deelt met een groepsgenoot. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit mooie retreat samen met je partner, vriendin, moeder, vader, dochter of zoon te ervaren.

Voor foto’s, filmpjes en verdere info met betrekking tot de locatie verwijs ik je graag naar: www.lakookaburra.com of op Insta naar: villakookaburra

“A retreat is the only thing you buy that makes you richer”

De maximale groepsgrootte: 6 personen

De vliegreis is niet mee inbegrepen.

Vluchten zijn er vanaf: Eindhoven, Brussel en Amsterdam.

Let wel: aanmelden kan maar tot uiterlijk 31 december 2023!

De aanmelding is pas definitief nadat het bedrag is voldaan.

Annuleren is daarna niet meer mogelijk.

Ja, ik wil me aanmelden

Wanneer:

Donderdag 2 mei t/m 7 mei 2023
Incheck vanaf 12:00u. Uitcheck tot 12:00u

Waar:

Villa La Kookaburra

Partido Alaminos 386 Poligono 17,

29100 Coin

Malaga

Prijs:

€ 1399

Dit zeggen deelnemers

Wat een fijne plek

Wat een fijne plek! Voor mij de eerste keer dat ik bij je kwam Marianne, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Maud

Geweldige ervaring

De 1e keer een ontspanning massage gehad, geweldig, zalig en in een mooie en rustige omgeving. Zeker de moeite waard en zal zeker nog terug komen.

Marina

Direct merkbaar verschil

Dank je wel voor de behandeling gisteren. Ik was er heel hard aan toe na je vakantie! En vandaag merk ik het verschil al direct!

Simone