Energetische therapie

Alles wat leeft bestaat uit energie en wordt omringd door een energieveld. Energie is de basis van het leven. Het energiesysteem van een mens bestaat uit chakra’s en meerdere energielagen (aura). Je aura kan vervuild raken zonder dat we dat bewust in de gaten hebben. Zo kan het ook zijn dat chakra’s uit balans raken of zelfs sluiten.

Omdat het energiesysteem voor het blote oog meestal niet zichtbaar is, zijn we ons er vaak niet van bewust dat door ‘nare’ gebeurtenissen, er een verstoring of blokkade kan zijn ontstaan in het energiesysteem en dus in ons leven. Hierbij kun je denken aan onverwerkte emoties, verlies, trauma en stress, maar ook energieën van andere mensen en het collectief.  Deze verstoringen of blokkades kun je vaak wel herkennen in symptomen als: je sprankel en richtingsgevoel kwijt zijn, je zwaar en moe voelen, niet vooruit komen of zaken gedaan krijgen, het diepe geluksgevoel missen. Je leeft niet meer vanuit je kracht en wie je werkelijk bent. In plaats van je natuurlijke ‘flow’ te leven, ben je aan het ‘overleven’

Energie wil simpelweg maar één ding; “STROMEN”

Een energetische healing is erop gericht om verstoringen of blokkades binnen alle lagen van jouw energieveld in beweging te zetten, zodat jouw levensenergie weer vrij kan stromen. Je zal een diepe rust en ontspanning ervaren. Je ontdekt weer wat voor jou werkelijk goed voelt, waar je blij van wordt. Kortom je leeft weer vanuit meer lichtheid en vrijheid.

Hoe ziet zo'n energetische sessie er uit?

Als energetisch healer ben je niet meer en niet minder dan een ‘instrument’, een doorgeefluik van universele levensenergie. Tijdens een sessie zet ik je energie in balans door mijn handen op- en- boven je lichaam te plaatsen en soms zet ik daarbij aanvullend, geenergetiseerde stenen in.

Ik voer vervuilde energie af en vul tekorten aan. Verder ga ik na of er blokkades in je lichaam zitten en of alle chakra’s goed draaien. De universele energie kan vastzittende energie (verstoringen en blokkades) in beweging brengen. Hierdoor kan je eigen levensenergie weer beter gaan stromen. Hardnekkige blokkades worden beter voelbaar en naar je bewustzijn getild. Met behulp van lichaamsgerichte therapie kunnen deze door jou vervolgens aangekeken, doorvoelt en losgelaten worden. Een goeie energetische sessie kan heel krachtig en helend zijn, dit ga je begrijpen door het te ervaren!

Tot de mogelijkheden behoren:
  • 60 minuten €60
  • 90 minuten combi behandeling (massage + energetisch) €80
  • Cadeaubon
Ja, ik wil een sessie

Oils & Crystals

Zowel edelstenen als 100% zuivere etherische oliën hebben een energetische trilling die je welbevinden op alle niveaus positief kan beïnvloeden. Ter ondersteuning van je proces kunnen we uittesten welke etherische oliën en/of edelstenen voor jou op dit moment het meest passend en effectief zijn. Op maat kan er vervolgens een mooi sieraad gemaakt worden met deze edelstenen en/of stellen we een etherische blend samen.

Meer info

Dit zeggen cliënten

Wat een fijne plek

Wat een fijne plek! Voor mij de eerste keer dat ik bij je kwam Marianne, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Maud

Geweldige ervaring

De 1e keer een ontspanning massage gehad, geweldig, zalig en in een mooie en rustige omgeving. Zeker de moeite waard en zal zeker nog terug komen.

Marina

Direct merkbaar verschil

Dank je wel voor de behandeling gisteren. Ik was er heel hard aan toe na je vakantie! En vandaag merk ik het verschil al direct!

Simone