Human Design & Transformatie Retreat

Schouwen Duivenland ( Zeeland )
5 dagen
Prijs: € 1497 ( ALL- in prijs )

Dit retreat bied je een rustige en serene omgeving waar je gedurende 5 dagen jou unieke en authentieke blauwdruk leert kennen! Joyce Scheijen (mindset -en- businesscoach) en Marianne Grooten (holistisch coach en therapeute) nemen jou mee op reis naar jou authentieke ware ‘zijn’.

Via jou persoonlijke Human Design krijg je inzicht in je natuurlijke krachten, talenten maar ook valkuilen. Het spiegelt je wie je als onbeschreven blad bent en daarmee ook waar je nu staat. Je Human design geeft je inzicht in je purpose; je levensmissie en het daarbij horend profiel. Op basis van je exacte geboortetijd, geboorteplaats en datum krijg je een compleet boekwerk over jezelf in handen. Joyce en Marianne gaan jou laten zien hoe je deze kennis en inzichten zowel persoonlijk als ook relationeel en zakelijk voor je kunt laten werken. Het retreat bied een goede balans tussen enerzijds theorie over je Design en anderzijds lichaamswerk, waardoor je ook daadwerkelijk gaat voelen waar je staat en wat er nog tussen jou en je zielsopdracht/ verlangen instaat.

Dit retreat is voor iedereen die inzicht wil krijgen in zijn eigen persoonlijkheid, gedrag, levenspad en energie. Op zoek is naar antwoorden en inzichten. Vastloopt in terugkerende patronen. Moeite heeft om bij zijn/ haar ware gevoel te komen. Zich richtingloos voelt. Zich afvraagt waarom hij/zij hier op aarde is? Voelt dat het tijd wordt om een nieuwe weg in te slaan met zichzelf. Twijfelt of het leven/ de situatie zoals die nu is, wel echt het gene is wat bij jou past en hoort? Op zoek is naar zijn/ haar ware potentieel. Staan hier nu zaken tussen waarvan jij denkt: ”JA! dat herken ik!” Dan is dit retreat zeer zeker iets voor jou!

Bekijk programma

Retreat programma

Het programma bestaat uit een compleet handboek van jou eigen unieke blauwdruk. Een uitgebreide uitleg over Human Design. Inzicht in jou persoonlijke chart, kwaliteiten en valkuilen. Inzicht in je profiel en zielsmissie. Diverse lichaamsgerichte sessies. Coaching en energiewerk. Uiteraard horen er bij dit retreat ook momenten in rust en stilte voor jezelf. Deze tijd kun je naar eigen behoefte invullen. Daarbij kun je gebruik maken van de sauna of bijvoorbeeld een van de mooie wandelroutes in de richting van de duinen en het strand lopen.

Het verblijf is een prachtig gerestaureerde boerderij met diverse gemeenschappelijke ruimtes. Je slaapt in een eenvoudige eenpersoonskamer met badkamer. Het ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Verder is het natuurlijk ook mogelijk om dit mooie retreat samen met je partner, vriendin, moeder, vader, dochter of zoon te ervaren, dan behoort het boeken van een tweepersoonskamer ook tot de mogelijkheden.

“A retreat is the only thing you buy that makes you richer”

De maximale groepsgrootte: 6 personen

Let wel: aanmelden kan maar tot uiterlijk 1 augustus 2024!

De aanmelding is pas definitief nadat het bedrag is voldaan.

Annuleren is daarna niet meer mogelijk.

Ja, ik wil me aanmelden

Wanneer:

Donderdag 8 augustus t/m maandag 12 augustus 2024
Incheck vanaf 11:00u. Uitcheck om 12:00u

Waar:

Land aan Zee

Meeldijk 11a

4328NE Burgh- Haamstede

Zeeland (NL)

Prijs:

€ 1497

Dit zeggen deelnemers

Wat een fijne plek

Wat een fijne plek! Voor mij de eerste keer dat ik bij je kwam Marianne, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Maud

Geweldige ervaring

De 1e keer een ontspanning massage gehad, geweldig, zalig en in een mooie en rustige omgeving. Zeker de moeite waard en zal zeker nog terug komen.

Marina

Direct merkbaar verschil

Dank je wel voor de behandeling gisteren. Ik was er heel hard aan toe na je vakantie! En vandaag merk ik het verschil al direct!

Simone