Inner balance Retreat

Schouwen Duivenland ( Zeeland )
5 dagen
Prijs: € 1250

Dit retreat bied je een rustige en serene omgeving waar je samen met een kleine intieme groep van gelijk gestemde mensen tot je diepere zelf kunt komen. Met een mooi uitgebalanceerd programma neemt Marianne je gedurende 5 dagen mee op reis door je mentale, fysieke, emotionele, energetische en spirituele lichaam.

Dit retreat is voor iedereen die behoefte heeft aan een ‘RESET’. Op zoek is naar antwoorden en inzichten. Vastloopt in terugkerende patronen. Moeite heeft om bij zijn/ haar ware gevoel te komen. Zich richtingloos voelt. Af wilt rekenen met het verleden. Wilt los laten wat niet langer meer dienend is. Voelt dat het tijd wordt om een nieuwe weg in te slaan met zichzelf en tevens wilt opladen en bijtanken. Staan hier nu zaken tussen waarvan jij denkt: ”JA! dat wil ik ook!” Dan is dit retreat zeer zeker iets voor jou!

Bekijk programma

Retreat programma

Het programma bestaat uit een dagelijkse yoga sessie (optioneel), bodyscan, geleide meditatie, innerlijk kindwerk, een stress & trauma release sessie, een adem & ontspanning sessie, coaching en een massage & energiesessie. Uiteraard horen er bij dit retreat ook momenten in rust en stilte voor jezelf. Deze tijd kun je naar eigen behoefte invullen. Daarbij kun je gebruik maken van de sauna of bijvoorbeeld een van de mooie wandelroutes in de richting van de duinen en het strand lopen. Het verblijf is een prachtig gerestaureerde boerderij met diverse gemeenschappelijke ruimtes. Je slaapt in een eenvoudige eenpersoonskamer met badkamer. Het ontbijt, lunch en diner is inbegrepen. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit mooie retreat samen met je partner, vriendin, moeder, vader, dochter of zoon te ervaren, dan behoort het boeken van een tweepersoonskamer ook tot de mogelijkheden.

“A retreat is the only thing you buy that makes you richer”

De maximale groepsgrootte: 7 personen

Let wel: aanmelden kan maar tot uiterlijk 13juni 2024!

De aanmelding is pas definitief nadat het bedrag is voldaan.

Annuleren is daarna niet meer mogelijk.

Ja, ik wil me aanmelden

Wanneer:

Zondag 14 juli t/m donderdag 18 juli 2024
Incheck vanaf 11:00u. Uitcheck om 12:00u

Waar:

Land aan Zee

Meeldijk 11a

4328NE Burgh- Haamstede

Zeeland (NL)

Prijs:

€ 1250

Dit zeggen deelnemers

Wat een fijne plek

Wat een fijne plek! Voor mij de eerste keer dat ik bij je kwam Marianne, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Maud

Geweldige ervaring

De 1e keer een ontspanning massage gehad, geweldig, zalig en in een mooie en rustige omgeving. Zeker de moeite waard en zal zeker nog terug komen.

Marina

Direct merkbaar verschil

Dank je wel voor de behandeling gisteren. Ik was er heel hard aan toe na je vakantie! En vandaag merk ik het verschil al direct!

Simone