Lichaamsgerichte therapie

Als coach ben ik, naast het voeren van gesprekken –coaching gesprekken – vaardig in het toepassen van diverse lichaams-gerichte methodieken. Daarbij valt te denken aan; ademhalingstechnieken, visualisatie technieken, body reading, TRE (trauma & tension release excercises) en energetisch werk. Dit maakt het mogelijk om op meerdere niveaus tegelijk (mentaal, fysiek, emotioneel, energetisch en spiritueel) inzicht, heling en transformatie te bieden.

De mind kan je misleiden, maar je lichaam liegt niet.

Het is je ziel die via het lichaam met je spreekt.

Tijdens de lichaamsgerichte therapie sessies breng ik je in een diepe verbinding met jezelf. Vandaaruit mag je gaan voelen en ervaren wat jou eigen waarheid is. Tijdens deze sessies krijg je via je lichaam de nodige inzichten over hoe je er werkelijk voorstaat. Wat er aangekeken, gevoeld, losgelaten en geheeld mag worden.

Wil jij graag d.m.v. lichaamswerk werken aan jezelf?

Binnen Praktijk Bodhi zijn er diverse wegen die je kunt bewandelen. Er zijn niet alleen verschillende lichaamsgerichte technieken die worden aangeboden maar ook diverse trajecten mogelijk.

Tot de mogelijkheden behoren:
  • Individuele losse sessies
  • Groep sessies
  • Volledige training waar o.a. lichaamswerk in zit.
Ja, ik wil een sessie

Dit zeggen cliënten

Wat een fijne plek

Wat een fijne plek! Voor mij de eerste keer dat ik bij je kwam Marianne, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Maud

Geweldige ervaring

De 1e keer een ontspanning massage gehad, geweldig, zalig en in een mooie en rustige omgeving. Zeker de moeite waard en zal zeker nog terug komen.

Marina

Direct merkbaar verschil

Dank je wel voor de behandeling gisteren. Ik was er heel hard aan toe na je vakantie! En vandaag merk ik het verschil al direct!

Simone