Massage

In een sfeervolle en warme setting biedt praktijk Bodhi diverse massages aan. Even een moment voor jezelf waarbij je lichaam en geest volledig kunnen ontspannen. Een massage gegeven door Marianne brengt je op een liefdevolle wijze terug in balans.

”Goed voor jezelf zorgen is het grootste geschenk dat je jezelf en je omgeving kunt geven”

AROMATISCHE ONTSPANNINGS MASSAGE

60/90/120

Door aanraking van de huid, drukkingen op het onderhuidse bindweefsel en het kneden van de spieren kunnen verschillende effecten bereikt worden. Deze massage is ideaal voor mensen die last hebben van stijve spieren, stress, spanning en pijn. Bij deze massage gebruik ik een warme ‘koud geperste’ basisolie met daarin een 100% zuivere etherische olie naar eigen keuze als toevoeging.

RUG/NEK/SCHOUDER MASSAGE

30/60

Tijdens deze massage wordt er specifieke aandacht geschonken aan de veel voorkomende vastzittende gebieden rondom en tussen de schouderbladen, de onderrug, de monnikskapspier (trapezium) en de nek.

SPORT MASSAGE

60/90/120

Deze massage is over het algemeen wat ‘steviger’ van aard. Ideaal voor sporters maar zeker ook voor mensen die liever een krachtige massage verkiezen boven een ontspanningsmassage. De indicatie van een massage hangt af van het doel van de massage. Het beoogde effect van een sportmassage kan zijn: – Stimulerend met name als de doorbloeding verbeterd moet worden, bijvoorbeeld als inleiding op belasting. – Ontspannend: om een algehele of plaatselijke ontspanning te bereiken, na een belasting.

THERAPEUTISCHE MASSAGE

60/90/120

Bij deze massage ga ik op zoek naar de plekken die om aandacht vragen. De nadruk ligt voornamelijk op het losmaken, ontladen en terug in balans brengen van deze aandachtsgebieden. Hierbij volg ik niet een ‘standaard route’. Ik maak gebruik van diverse massagevormen- en- technieken, zowel westerse als oosterse. Een therapeutische massage kan helpen bij diverse klachten:

 • Rug en nekpijn
 • Schouderklachten
 • Buikklachten
 • Hoofdpijn en migraine
 • Stress en spanningsklachten
 • Vermoeidheidsklachten
 • Chronische klachten

COMBI MASSAGE

60/90/120

Tijdens deze behandeling combineer ik massage en energetisch werk met elkaar. Zo zal ik plekken die musculair vastzitten los masseren en plekken die voornamelijk emotioneel en energetisch vastzitten met energiewerk verlichten en terug in balans brengen.

Een weldaad voor jezelf, of om te geven

Een massage is een vorm van zelfliefde en self-care. Vanuit de gedachte dat je lichaam, ziel en geest harmonisch met elkaar verbonden zijn en zodoende een geheel vormen, is het belangrijk om de conditie van ons lichaam op peil te houden en onze geest zo nu en dan tot rust te brengen. Een goede massage kan daar zeker aan bijdragen!

Tot de mogelijkheden behoren:
 •  30 minuten €35
 •  60 minuten €60
 •  90 minuten €80
 • 120minuten €110
 • Cadeaubon
Ja, ik wil een massage

Dit zeggen cliënten

Wat een fijne plek

Wat een fijne plek! Voor mij de eerste keer dat ik bij je kwam Marianne, maar wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Maud

Geweldige ervaring

De 1e keer een ontspanning massage gehad, geweldig, zalig en in een mooie en rustige omgeving. Zeker de moeite waard en zal zeker nog terug komen.

Marina

Direct merkbaar verschil

Dank je wel voor de behandeling gisteren. Ik was er heel hard aan toe na je vakantie! En vandaag merk ik het verschil al direct!

Simone