Essential Oils & Healing Crystals

Essentiële olie is de ware essentie van een plant. “Het is levenskracht, het is energie, het is de ziel” Bij het gebruik van de olie komt de geur binnen via het limbische systeem. Dit limbische systeem heeft een directe verbinding met je zenuwstelsel en speelt een belangrijke rol in het regelen van het hartritme, bloeddruk, ademhaling, geheugen en hormoonbalans. Wanneer je de olie op je huid aanbrengt dringen de werkzame bestanddelen door de opperhuid, waar ze door de cellen en lymfe worden opgenomen. Essentiële olie heeft zodoende een waarneembaar effect op je lichamelijke, emotionele en psychische gezondheid.

Ook edelstenen kunnen ons welbevinden positief beïnvloeden. Een edelsteen bestaat uit een energetische trillingsfrequentie. Als je een edelsteen vasthoudt of draagt, wordt de energetische trilling van de steen door je lichaam overgenomen en andersom wordt jouw energetische trilling overgenomen door de steen. Hierdoor kan een onbalans in het lichaam zich herstellen.

“Ontdek de magische kracht van edelstenen”

Bodhi Grounding Spray

Tijdens het werk zag ik dat wanneer men eenmaal had begrepen wat het belang van een ‘goede aarding’ is, er behoefte ontstond aan een middel dat hierbij kan ondersteunen. Dit inspireerde mij om op zoek te gaan naar de perfecte combinatie aan oliën en edelstenen die je in een oersterke verbinding met moeder aarde zetten. De bijzonder krachtige blend die hieruit voortgekomen is heb ik samen met de edelstenen samengebracht in de “Bodhi Grounding Spray”. Om je aura of ruimtes te zuiveren van ‘zware’ energie ontwikkelde ik ook de ”Aura & Room Cleansing Spray”.

Heb je vragen of wil je nader kennis maken?

Neem contact op

Een liefdevolle ondersteuning voor jezelf, of om te geven.

Zowel edelstenen als 100% zuivere etherische oliën bezitten de kracht om je welbevinden op alle niveaus positief te beïnvloeden. Ter ondersteuning van je proces kunnen we uittesten welke etherische oliën en/of edelstenen voor jou op dit moment het meest passend en effectief zijn. Op maat kan er vervolgens een mooi sieraad gemaakt worden met deze edelstenen en/of stellen we een etherische blend samen. Het is natuurlijk ook heel speciaal om iemand die je lief hebt een ondersteunend sieraad of blend cadeau te doen, ook dat is mogelijk!

Heb je vragen of wil je nader kennis maken?

Neem contact op